שיפוץ לבית פרטי באשון לציון ל4 נפשות

שיפוץ לבית פרטי בראשון לציון שתוכנן למשפחה של 4 נפשות – 2 ילדים בוגרים.

הלקוחות פנו אלי לשפץ את קומת הכניסה (מטבח, סלון, פינת אוכל ושרותי אורחים) מהיסוד, כך שהבית ירגיש יותר מרווח ונעים לשהות בו, ושיתן מענה לפתרונות אחסון ואירוח שהיו חסרים בו.

בבית בוצעה הרחבה של אזור פינת האוכל על חשבון הגינה, נשברו קירות פנימיים ותוככנו מפתחים גדולים וחדשים, המכניסים הרבה אור ואויר.

הסגנון העיצובי של הבית שונה לחלוטין- מבית עמוס בריהוט עץ כהה וכפרי לסגנון בית מודרני- המשלב אלגנטיות ותחושה חמימה, שילוב של עץ וצבע לצד ריהוט מונוכרמטי היוצר הרמונה בין חומרים חמים לקרים.

הפינה האהובה בבית היא המטבח הפתוח שמכיל משטחי אחסון רבים לצד נוחות מירבית. 

הוא תוכנן כך שניתן לצפות ממנו אל הכניסה לבית אך גם להיות בקשר עם החוץ ולהנות מהמבט אל הבריכה.

תוכננה מערכת אחסון שנמצאת על משטח השיש ונראת כחיפוי קיר, ולמעשה מסתירה עמוד שהיה קיים. התכנון הפרקטי שמסתיר גם את המקרר נותן תחושה של יחידת ארונות גדולה יותר.

הוחלט לתת דגש למפתחים הגדולים על ידי בחירה באלומיניום בגוון שחור ושילוב של עוד אלמנטיים דקורטיבים בשחור, לצד ארונות מטבח וריצוף בגווני אפור/מוקה בהירים.

ריהוט הסלון ופינת האוכל עוצבו בגווני בטון בטונים שונים, מהכהה אל הבהיר…ולצידם שולבו גם גופי תאורה באותם הגוונים.

את הצבע הנועז בגווני טורקיז וחרדל שילבנו בבחירת האומנות שבקירות ובשאר חפצי האקססוריז שנמצאים בחלל.

גם בשירותי האורחים המשכנו אם אותן בחירות של גווני הבטון בשילוב עם עץ חם.

צלם: שי אפשטיין

מזמינה אתכם להיפגש לקפה!

מלאו את הפרטים ואצור אתכם קשר

תכנון ועיצוב הבית מתחיל עכשיו!

בוא נפגש ונתחיל לעבוד!

חברות שיווק ופרסום חברות שיווק ופרסום
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support