שיפוץ פנטהאוז, רחובות

שיפוץ דירת קבלן, פנטהאוז ברחובות שתוכננה עבור משפחה בת 5 נפשות. בית במראה מודרני עם שילוב עץ ופרטי אקססוריז שמעניקים לו מראה אקלקטי ועשיר.

מדובר על דירתי הפרטית שנרכשה מיד 2 ושופצה שיפוץ מקיף בכל הבית.

יחידות המטבח הסטנדרטיות שהיו מסודרות בצורת "ח" בגוון לבן, שינו את מקומן לסידור בשני פסים והוחלפו החזיתות לגוון אפור גרפיט, התקבל מראה מעוצב ועכשווי.

שולבו גופי תאורה כפריים שהעניקו מראה משלים לגוון שיש במראה גידים בגוון כהה. 

בחלל המגורים תוכננה ספריית אחסון גדולה שמשלבת גם חיפוי עץ לטלויזיה, הרהיט מעניק חמימות ועוצמה לחלל הגדול ממדים שמשתלבים בהרמוניה פרטי הריהוט והטקסטיל.

כל חדרי הרחצה בבית עברו שדרוג קל בזכות חיפוי מחדש של הרצפה בגווני אפור בטון.

החלל הפרטי בבית כולל משרד העבודה חופו ברצפת פרקט אמיתי שמעניק תחושה חמימה ומגוונת, המשתלבת נהדר עם פרטי הריהוט והאקססוריז הלבנים.

במרפסת שולבו מספר אפשרויות אירוח: ישיבת קפה, מטבחון חוץ ושולחן אוכל ענקי עשוי בטון, כל זאת לצג גינה מרשימה מלאה בעצי פרח ונוי.

צלם: שי אפשטיין

איך זה היה נראה קודם?

מזמינה אתכם להיפגש לקפה!

מלאו את הפרטים ואצור אתכם קשר

תכנון ועיצוב הבית מתחיל עכשיו!

בוא נפגש ונתחיל לעבוד!

חברות שיווק ופרסום חברות שיווק ופרסום
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support